Minunile naturii din Croația și Slovenia, 31.05.2018, 27.09.2018

O pledoarie pentru natură, o excursie în care reînvăţăm să iubim darurile ce ne înconjoară pe Pământ, două destinaţii ce vă vor copleşi prin splendorile parcurilor naturale din Croaţia şi Slovenia.

ZIUA 1: Plecare din Timişoara, dimineata,  pe ruta Cenad, Budapesta, Balaton, Zagreb. Se viziteaza capitala Croatiei,orasul Zagreb.Spre seara se ajunge la cazare la hotel.

ZIUA 2: Mic dejun. Se pleaca spre Parcul National Plitvice, care se viziteaza. Parcul Plitvice a captat atentia naturalistilor inca de acum cateva sute de ani, cand au inceput primele studii asupra habitatului. In 1949, Parlamentul Republicii Croatia declara parcul Plitvice rezervatie naturala protejata. Senzatia care te coplesteste odata ce pasesti aici este ca ai ajuns intr-un paradis terestru. Plecare spre Opatija,una din cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Croat. Seara cazare la hotel.

ZIUA 3: Mic dejun.Plecare spre Postojna, una dintre minunile lumii subterane care se afla in Slovenia, o tara mica dar cu multe atractii naturale. Situata la doar 53 km distanta de capitala Lublijana, pestera Postojna se afla intr-o imensa regiune carstica, fiind, de fapt, albia subterana a raului Pivka. Se viziteaza pestera. Plecare spre Liublijana, cazare la hotel

ZIUA 4: Mic dejun. Vizitam orasul Ljubljana. Plecare spre Timişoara..

PREŢ: 199 euro/pers./ in DBL

SERVICII INCLUSE:                  

  • 1 noapte cazare cu mic dejun in Zagreb
  • 1 noapte cazare cu mic dejun in Opatija
  • 1 noapte cazare cu mic dejun in Liublijana
  • transport cu autocarul climatizat
  • ghid specializat pe tot parcursul excursiei

 

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

  • intrări la obiectivele turistice
  • taxa de asigurare medicală
  • taxa de statiune: Ljubljana (1,2 euro/pers); —  –   Zagreb (1 euro/pers); Opatja (1,5 euro/pers)
  • supliment de SGl -45 eur

ACTE NECESARE:
– pasaport original sau carte de identitate
– cazier judiciar pentru insotitorul de grup de copii
– pentru copiii sub 18 ani – declaratii notariale de la ambii parinti, dupa caz

 

Notă: Locurile vor fi rezervate in functie de ordinea inscrierii in agentie. Pretul este valabil pentru grup de minim 40 de persoane. In cazul in care vor fi mai putini participanti, pretul se recalculeaza. Ghidul are voie sa modifice programul turistic fara a schimba structura acestui program.