CBN Geoatlas

Târgul de Crăciun Praga 2019


Praga găzduiește numeroase atracții culturale celebre, dintre care multe au supraviețuit violenței și distrugerii Europei de secol XX. Atracțiile principale includ Castelul Praga, Podul Carol, Piața Orașului Vechi cu ceasul astronomic din Praga, cartierul evreiesc, dealul Petřín și Vyšehrad. Din 1992, centrul istoric al orașului Praga a fost inclus în lista patrimoniului mondial UNESCO.
Orașul are mai mult de zece muzee importante, împreună cu numeroase teatre, galerii, cinematografe și alte expoziții istorice. Un sistem extins de transport public modern îmbină orașul. De asemenea, găzduiește o gamă largă de școli publice și private, inclusiv Universitatea din Praga, cea mai veche universitate din Europa Centrală.

Târgul de Crăciun Praga 2019

29 noiembrie

Doar acum la prețul de 170 €

Nu este o exagerare să numim Praga unul dintre cele mai atractive locuri de pe pământ. Puține orașe au o asemenea atmosferă și istorie, o asemenea măiestrie de artă magnifică și arhitecturală.
https://www.youtube.com/watch?v=PycejX0UaVM

Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica ordinea sau conţinutul programelor în cazul în care acest lucru este absolute necesar în funcție de programa grupului.

Ziua I – Plecare din Hațeg – Oțelu Rosu – Caransebeș pe ruta Timișoara -Bratislava –  Praga.
Tur ghidat în curtea castelului din Bratislava – respectiv tur Brno. Cazare Praga.

Ziua II – Obiective turisice Praga: Turnul Munitiei, Biserica Sf. Nicolae, Podul Karol, Biserica Tyn Primaria Veche, Ceasul Astronomic, Palatul Kinsky, Cartierul Evreiesc, Piata Muzeului National, Palatul Prezidential, Palatul Regal,Aleea Aurarilor – Piata de Craciun, Timp liber.

ZIUA III – Mic Dejun, ne indreptam spre Benesov unde vizitam Castelul Konopiste (obtional)un castel din secolul al 13 – 14 – lea apartinand lui Franz Ferdinand I. Sosire in tara in functie de trafic.

Tariful include:

Transport cu autocar 3***
(aer conditionat,tv, sistem video/audio, scaune rabatabile)

2 nopti cazare in hotel de 3*** in Praga ; Camere duble sau triple , grup sanitar propriu ; 2 mic dejunuri, ghid însoţitor din partea agentiei; toate vizitele şi opririle menţionate în program; • asistenţă turistică pe toată durata excursiei. 14 euro cina/pers/zi

Tariful nu cuprinde:

taxele de intrare la obiectivele turistice ; asigurarea medicala nu este obligatorie dar este recomandata (25-30 RON) . Excursie la Karlovy Vary costa 15 euro /persoana; Vizita la Brno 7 euro/pers
h