Week-end la Viena – Piața de Crăciun 30.11.2017; 07.12.2017; 14.12.2016; 21.12.2017

ZIUA 1. Plecare din Timișoara (ora 12:00), pe traseul Szeged, Budapesta, Viena. Sosire Viena, în jurul orelor 21. Tur de Viena – by night. Cazare hotel 3 stele.

ZIUA 2. Mic dejun bufet. Tur de oraș. Se vizitează Hofburg – Palatul Imperial, acolo unde vom cunoaște povestea impresionantă a uneia dintre cele mai controversate împărătese din istorie – Elisabeta (Sisi). Apoi vom admira Domul Sf. Ștefan, Rathaus, Burgtheater, Biserica Votivă, Parlamentul, Opera, Kunsthistoriche Museum. După amiază – timp liber pentru plimbare, eventual cumpărături. Opțional, excursie la Seegrotte-Hinterbruhl – plimbare cu vaporașul pe cel mai mare lac subteran din Europa. Seara o vom petrece în cea mai frumoasă Piață de Crăciun din Europa, cea din fața Primăriei din Viena. Cina – opțională. Cazare.

ZIUA 3. Mic dejun bufet. Se vizitează Castelul Schonbrun – eleganta reședință de vară a împăraților Austriei. După aceea, vom vizita grădinile Schonbrun, Grădina Zoologica – una dintre cele mai mari din Europa. Aici ne vom distra la bazinele cu pinguini și foci! Vom vizita un pavilion enorm în care vom găsi redată atmosfera și temperatura unei păduri tropicale, cu păsări exotice, cu peștișori viu colorați. Apoi vom petrece momente foarte plăcute în Piața de Crăciun din fața Palatului Schonbrun. După amiaza este destinată vizitării Palatului Belvedere și cumpărăturilor. Cina tradițională (opțională). Cazare.

ZIUA 4. Mic dejun bufet. Timp liber sau vizitarea Muzeului Științelor Naturii – impresionant, prin dimensiuni și dotare. Aici este recreată lumea specială a dinozaurilor și a multor altor specii de animale. Amatorii de artă pot vizita, în acest interval de timp, Muzeul de Artă. Apoi, se vizitează Hunderthwaserhaus – un cartier cu o arhitectură surprinzătoare, cu case vesel colorate, cu jocuri de apă. Plecare spre țară la ora 13. Sosire în Timisoara, în funcție de formalitățile vamale, la ora ~ 22.

PREȚ: 100 eur + 290 lei

Servicii oferite:
– 3 nopti cazare cu mic dejun în hotel 3 stele în camere cu 3 paturi, baie, TV, telefon;
– ghid turistic atestat;
– transport cu autocar autorizat pentru curse externe.

Nu sunt incluse în preț: supliment cazare cameră cu 2 paturi – 25 eur/pers.
– intrări obiective turistice, opționale.

Înscrierea, cât și asigurarea de călătorie, se pot face la CBN GEOATLAS, apelând tel. 0740.206.236 (Ion Cubin).

Pentru minigrupurile din Oțelu Roșu, Caransebeș, Reșița, prețul pentru transferul la Timișoara este de 45 lei/pers/sens., fiind asigurat cu microbuzul.

Date de plecare: 30.11.2017; 07.12.2017; 14.12.2017; 21.12.2017