Week-end pe malul Lacului Balaton (se vizitează Croația, Austria) – 28 apr – 1 mai 2018

Week-end pe malul Lacului Balaton (se vizitează Croația, Austria) – 28 aprilie – 1 mai 2018

Ziua1. Plecare din Timisoara la ora 7.00.Tranzitarea Romaniei si Ungariei ( 464 km). Poposim pe malul lacului Balaton, unde ne cazam la un hotel de 3 stele, cu piscina interioara termala. Toate camerele au vedere la lac. Panorama este superba.Optional, facem o croaziera pe lac, cu popas pentru vizitarea celor mai interesante localitati din regiune.Cazare Balaton, hotel 3 stele.

Ziua 2.Mic dejun .Timp liber , plimbare , relaxare la piscina temala, vizitarea statiunilor de pe malul lacului Balaton sau optional – excursie la Zagreb- capitala Croatiei (176 km) Aflat la poalele Muntelui Medvednica, traversat de raul Sava, Zagrebul este format din trei orase: Orasul de Sus, cu pacea si linistea timpurilor trecute, Orasul de Jos, cu forfota unei capitale europene, si Noul Zagreb, o expozitie a urbanismului si arhitecturii moderne. Vom admira Catedrala, Piata Ban Josip Jelacic, Parcul Maksimir. Daca grupul doreste putem vizita Gradina Botanica sau Gradina Zoologica.Cazare Balaton, hotel 3 stele.

Ziua 3.Mic dejun. Timp liber , plimbare , relaxare la piscina temala. Optional – excursie la Graz, unul din cele mai vizitate orase ale Austriei(186 km). Centrul vechi din Graz (capitala Stiriei) face parte din patrimoniul UNESCO. Ne vom plimba si vom admira Piata Mare, Herrengasse, Sporgasse-una dintre cele mai romantice strazi din oras. Urmeaza Catedrala, Mausoleul, Arsenalul, Sala de Concerte.Vom merge cu funicularul pentru a admira Dealul Castelului si pentru a avea o superba panorama a regiunii.Timp liber pentru suveniruri, cumparaturi. Cazare Balaton, hotel 3 stele.

Ziua 4. Mic dejun . Vizitam cel mai pitoresc oras de pe malul lacului Balaton. Apoi ,putem admira unul din cele mai mari castele in stil baroc din Ungaria. Vom vizita cele 20 camere deschise publicului. Plecare spre Timisoara (464 km). Sosire Timisoara, in jurul orelor 21, in functie de formalitatile vamale.

PRET : 95 eur + 390 lei
Înscrieri la tel. 0740.206 236 (ION CUBIN)

grup minim 30 pers

Data de plecare: 28 aprilie-1 mai 2018

In pret sunt incluse:
– 3 nopti cazare hotel 3* Balaton+ mic dejun bufet, in camere cu 3 paturi
– intrare in piscina termala a hotelului
– ghid autorizat
– autocar omologat pentru curse externe cu aer conditionat, Tv

In pret nu sunt incluse:
– transportul până la Timișoara, însă se poate efectua de către CBN GEOATLAS, contra sumei de 90/lei/pers. din Oțelu Roșu, Caransebeș, Reșița, Lugoj sau Bocșa
– asigurarea medicală (poate fi făcută la sediul agenției de turism CBN GEOATLAS)
– intrari la obiective turistice,excursii optionale
– croaziera pe lacul Balaton
– supliment cazare camera cu 2 paturi = 25 eur/pers
– cina bufet bogata